Žena v barvě motýla

Žena v barvě motýla

Anotace: inspirovaná mou oblíbenou písní: http://www.youtube.com/watch?v=9o7tdx5P-DU

Dlouhý pohled na čtyři strany…
možná se ukrývá svět jako malovaný…
A nápady nenápadně ukryté pod kobercem,
pošlapu,
aniž bych tušila,
aniž bych věděla,
že nejsem světcem ani hercem
že jsem ženou v barvě motýla…

Zástěna má místo tepla notu dlouhé gé…
stín stáhnu si do týla a pak se zaleskne
ta slza spadlá do klína.
Ta, co se nikdy nelekne…
ta hvězda v nadhlavníku…
a konečně… bude tu vykřičník,
na cestě z otazníků!
Autor Magna, 09.09.2010
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí