Křídla nad vodami

Křídla nad vodami

Anotace: ...

má křídla
pohozená v slotách
létal bych rád
obtěžkán dobrými skutky
jež jsem neudělal
létal bych
být jen zpola Ikarem

zatím čekám na autobus
jen čekám stoje
v této vykloubené době
a nevnímám sukně
jež skrývají vůni a poléhavý stud

padal bych znova
do náručí milostných
bez milosti
a rány zpitými hledal křídla
za úsvitu kostelních zvonů
tam někde jsou andělé
i strážní s obušky
moralisté v marasmech
a pláč hledajících
jež zvedají oči z bažin
a mít perutě mohli by
snad ještě vstát

má Grace proč z tvých svící
vosk mi kane na perutě
jež sotva raší
v podpaží
tu na dně
v průlivu bezmoci
zahřej mě
drtí mě chlad v té výšce
mé slunce
rdíš se a já taji
tajím svá
křídla nad vodami
Autor Taog, 09.09.2010
Přečteno 275x
Tipy 35
Poslední tipující: Žqáry, Divoženka1, Gabrielle, zelená víla, Mbonita, Zorenka Ježková, Jana M., labuť, Zasr. romantik, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsáno, je to jemné, až bere dech..

11.09.2010 18:20:00 | zelená víla

Je to super,ale jsem tu jediná kdo to hodnotí slovy při tom typů na tisíce!!!

10.09.2010 16:05:00 | Zorenka Ježková

Príma,super,hodně dobrééé!

10.09.2010 16:05:00 | Zorenka Ježková

má Grace proč z tvých svící
vosk mi kane na perutě
jež sotva raší
v podpaží
tu na dně
v průlivu bezmoci
zahřej mě
drtí mě chlad v té výšce
mé slunce
rdíš se a já taji
tajím svá
křídla nad vodami

krása ..ST!

10.09.2010 12:25:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí