Tak ti ď

Tak ti ď

Anotace: jedna starší...

Každé ráno,
každý den,
mám tě ráda (jen)
o velký kousek míň.
Mé ranní kafe
už nechutná jako kdysi
a kouknu do zrcadla
a hle - kde jsou ???
- mé mladé a ladné rysi.
Přede dveřmi
po každém kroku
hladší je vzor na rohožce,
já za ta léta
po tvém boku
jsem jak beďar na pokožce.
A kdy jsme byli v kině?
- už ani nevím.
A hekat u sexu?
- ne, to nejsem já
to ve chlívu naše svině.
A na noc nejím
a piju jenom vodu z vodovodu,
abych se vecpala
do těch džín
z prvního rande.
A k čemu mi to k čemu?
- když se vracíš,
nevím od kud
a ustýláš si na verandě.
Tak ti ď
za společná léta
bez vášně a citu,
balík kufry,
beru klíče od našeho Olcitu.
Autor Krpi Nika, 09.09.2010
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí