Dlaně laním

Dlaně laním

Anotace: Těm mým.

Sbírka: LeTělo duší

Po cestě vídávám dvě plaché laně.
V očích jim probleskne odraz mé dlaně
přitisknuté na studené sklo,
aby se vzápětí proměnil ve šmouhu.
V bledou a šmouhatou vzpomínku na touhu
sledovat je ještě maličkou chvíli…
S nadějí poslouchám, jak brzdy kvílí,
ale je to jen vítr
narážející do oken
svištícího vlaku.
Tak dneska sbohem, moje něžné.
Na dlaň si propříště napíšu „Věřme…“
a snad budete taky doufat,
že brzy přijedu zas…
Autor Trinity666, 09.09.2010
Přečteno 368x
Tipy 14
Poslední tipující: Bean, Šerák, jedam, Lioness, zelená víla, Isquieasuus, Verena, Bíša, Joyo, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to já..
viděl z vlaku káně..
jak ti na napnutém laně
někam do zdařbůh páně..
unášelo 3 něžné laně..
tak nevím..co se s nima staně :))

basnik tim chtel rici, ze se mu tva basnicka libila .o)

10.11.2010 06:57:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí