energetická...

energetická...

Anotace: vlnění...

zprvu jsem
jako mlžná vlákna
co dosedají na kůži
a navíjí se na tvou cívku
mazlí se s tvou slupkou
ovíjí každý cíp tvého těla
a pak
jsem jako bouřková mračna
kdy se dešťové kapky
vpíjí do tvého těla
ve větrnné smršti
výboje energie mnou mrští
a procházejí tebou
bez izolace
bez uzemnění...

můj zásobník energie
má fyzická schránka zůstala sedět
s lokty zaklesnutými do stolu
podpírající vyprázdněnou hlavu
všechna ta skrytá síla
z naražených desek
se dala do pohybu
slitá ve vlně
do pohledu
a vyrazila z očí
jako tsunami
překonat vzdálenost
jediným mrknutím
777 á em per
do tvé modři...

Litero...
Autor enigman, 10.09.2010
Přečteno 297x
Tipy 35
Poslední tipující: Jana M., dream in emptiness, Dota Slunská, zelená víla, Gabrielle, Psavec, hašlerka, Jiná, CULIKATÁ, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zázračná...

11.09.2010 18:35:00 | zelená víla

vlnit se tvými řádky je nádherné..ST!

10.09.2010 20:47:00 | hašlerka

Paráda ST!

10.09.2010 12:12:00 | xoxoxo

..gratuluji k tak magickému číslu :)

10.09.2010 09:27:00 | Jiparo

vyznání vyzvání modrým tónem slov...

ST

10.09.2010 09:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí