nejistá

nejistá

Anotace: ani nevím, jak mi přišly na mysl vzpomínky na někoho, koho jsem kdysi znala...

do srdce se plíží chlad
do očí se derou slzy
zima čiší odevšad
každá rána stejně mrzí
chtěla bych pryč pospíchat
v dálku za ostnatý drát

v dobu kdys mě měl snad rád
pozdě tenkrát bylo brzy
do srdce se plíží chlad
do očí se derou slzy
nechci tady zůstat stát
zakoušet to nastokrát

zlepší se to - musí! - snad...
stále mám však v očích slzy
ještě nenašla jsem řád
pořád mi chlad v srdci vězí
nechci nikdy nechci znát
zda jsi mě měl vážně rád
Autor branwen, 10.09.2010
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí