25.8.2010

25.8.2010

Anotace: ...

Eiffelovko!
Pro mnohé kuse železa
Tvůj výraz Tě brání
Snad Tě nikdo ještě nikdy nepoznal
Tak jako já
Moje představy o tobě zpívaly
Tys pak ale netančila
Královno strohosti
symbolů moderny
Tvou hloubku v mých očích
jsem nenašel
Co potom s Tebou?
Jsi moc hluboko nebo
vždycky jen utíkáš
Přede mnou jsi možná utekla
Možná jsi utíkala na poslední chvíli
zrovna když jsem Tě chtěl
ale já neviděl ani tvůj běh
Eiffelovko
chytl jsem Tě za nohy
ale necítil je
Držel jsem
cigaretu mezi prsty
a Tebe chtěl sevřít mezi
ukazováčkem a palcem
ale nešlo to
Autor tukiy, 10.09.2010
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Babu-ssi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí