USA

USA

Anotace: no.. opravdu ze života

Rozmary léta v americe
přišel jsem jak slepec k houslím
dáte si slečny loka slivovice ?
dnes celý den s vámi probdím

Plavovláska rundu kopla
já to mám zas po deci
z nenadání kuckajíc vše vrhla
z rádia se line Laco Deczi

Žena jako dřevo ebenu
dívá se na to kriticky
na ruku nasype lajnu kokainu
nejspíš myslí prakticky
Autor Fanosh, 10.09.2010
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Houda, E.T.Jane, SatanX, Any 4
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

20.07.2011 21:08:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí