Vteřiny bez viny

Vteřiny bez viny

Anotace: Psáno po 1. týdnu školy, který uběhl velice rychle. V přemýšlivém rozpoložení.

Ach, jak ten čas plyne.
S časem naděje nám hyne,
ale touha roste.

Ach, jak ten den letí,
ráno jsme byli děti,
dospělými v poledne.

Na večer se neptám...

Ach, jak ty týdny běží,
svět u nohou nám leží.
Ale zítra...?

Ach, neúprosné vtěřiny
se tváří jako bez viny
a přitom nestaví...

Ach, nepolapitelné měsíce,
nenávratně vypálená svíce,
se kterou se čas nemazlil.

Roční doba dobu střídá,
když půlnoc zrovna snídá
a jaro večeří.

Tak máme napsán životní příběh,
když má čas nekonečný výběh
bez ohradníků.

Omlouvám se, musím jít,
dopíšu to, až budu chtít,
to je ale hodin!
Autor Lucy, 10.09.2010
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, CULIKATÁ, Dorota Nejaká
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo,tak to je a čím dál tím rychleji :)

10.09.2010 21:32:00 | WAYWARD

Letí až moc rychle,je třeba využít každé vteřiny:-))

10.09.2010 20:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí