Už zase

Už zase

Anotace: noční postesknutí

Ten tvrdošíjný pocit je tu
Už zase
Mám jisté pochyby
A třeba je to schválně
Jedu
Po šikmé trase

Snažím se naladit na tvoji notu
Už zase
Na srdci záhyby
Očima vidím kalně
Z ledu
Mám mozek, zdá se

Myšlenka za myšlenkou - rostu
Už zase
I kdybys malý byl
Řeknu ti – pro mě, za mě
V sedm
Nechci se vracet

Tak ten můj pocit prosí – buď tu
Už zase
Převrátím naruby
To, jak jsi dříve znal mě
Vedu
Ale jen v krátkém čase.

Už zase.
Autor Strixa, 11.09.2010
Přečteno 249x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Sladkalu, Fighting Dreamer, James Libustka, Arthur Bimbaud, TetaKazi, Elisha, jedam, Maro Deives, JohnyD., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí