Noční Hlídka

Noční Hlídka

Anotace: Inspirováno slavným Rembrandtovým obrazem a písní "The Night Watch" od skupiny King Crimson.

Sbírka: Údolí Purpurového Krále

Před branami města stojí hlídka
V kráse své a zbroji
Stvořená rukou umělce
Vždy připravená k boji

Tehdy v těch dobách minulých
Proslavených a dávných
Kdy muž za ženu bojoval
A bylo jich dost padlých

Vím, tak dlouho jste trpěli
I z rozkazů těch mocných
Krev za hlupáky prolily
A smutek měli v očích

Vaše tváře však září dál
A budou zářit navždy
To díky kouzlu malíře
Co vytvořil kus pravdy
Autor MinstrelKnight, 11.09.2010
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: komantytapel, Mbonita, Psavec, efeeez, CULIKATÁ, Gabrielle, Pepsy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí