Dědeček

Dědeček

Anotace: Vytvořeno pro nejmilejšího, který mi před nedávnou dobou odešel do věčných lovišť.

Andělé roní slzy,
protože odcházíš.
Neboj, uvítají tě v náručí už brzy,
zatímco do nebeské brány vcházíš.

Ani rozloučit jsme se nestihli.
Ani naposledy zamávat.
Naše stíny se jen mihly,
ale i tak budeme vzpomínat.

Bezmocné ruce vztahují se po duši tvé
v naději navrátit ji zpět.
Teskní po tobě srdce mé.
Chtělo ti říct ještě tolik vět.

Slza má kape tak tiše,
jak tiše jsi odešel.
Co asi děje se tam výše.
Anděl tvůj z cesty sešel.

Přichystal ti očekávané.
Na zlatém podnose ti nesl
vše ze smrti obávané.
A tebe nám odnesl.

Teď si někde létáš
a zeshora na nás dohlížíš.
Doufám, že se usmíváš,
i když mi stále chybíš.
Autor Maggots, 11.09.2010
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: zelená víla, Gabrielle, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se na Tebe usmívá a ochraňuje Tvé kroky.Je to smutné,ale čeká nás to všechny,jsme zde pouze na návštěvě.Přeji Ti hodně síly a drž se.

11.09.2010 19:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí