Z PODPOSTELÍ V

Z PODPOSTELÍ V

Anotace: ...

Sbírka: Z PODPOSTELÍ

***

Popůlnoční spoj
koleje bouchají
vyhýbky lámou směr
ONA krásně spí
houpaná
vlakem
sním s ní a pražce svítají

Špitáme o cestách
chodníčky pravdy protřesem
mnohokrát
jen tak ruce se setkají
cukla
"já nechtěla, to ten veksl"
šeptala líbala skřípala brzda brzdil vlak

Chodníček dlouhý
přes Václavák Staromák bránou
most
pečené kaštany voní mi do kapsy
vem si
taxi
koleje … vysokoškolské

ONA+JÁ intimno

"Upozorňujeme návštěvy studentů …"

Tak jsem šel


*
(psal dopisy s vůní lásky, odér nepřišel … vyprchal)

***
Autor WAYWARD, 12.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 44
Poslední tipující: Quigleika, jitka.svobodova, Ráchel, Holis, Jeněcovevzduchukrásného, labuť, Bíša, Mbonita, hašlerka, synanceia, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to šťávu života...*st

12.09.2010 00:38:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí