Ještě ne

Ještě ne

Anotace: Ne nebyl čas už jít:(

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Smutek zahalil mou tvář
odešel jeden z nás
přestřihla se života nit
od mala se snažil bít

Ještě nebyl čas
abys klepal na bránu jako ĎAS
Spousta lidí jest v šoku
nepomůžou ani litry moku
Autor Jacob P. Verlaine, 12.09.2010
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí