STOH

STOH

Anotace: ...

Vlajou věnce bílého chmíří,
v zelených dálkách,kopců a soch.
A žlutavý prach všude se víří
a libou vůni zanechává stoh.

Nádech trávy sečené,
Zrosené půvabem mladých žen.
Mužné srdce chlapců zasněné,
Tak si šáhni,taky si kousek vem.

Do měkké slámy uvadá,
i poslední nevinný kvítek.
A šero nádech vášně dodává,
A chvějí se těla těch už né nevinných dívek.
Autor ZILA78, 12.09.2010
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Elisha, CULIKATÁ, jiljovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá asociace,povedená

12.09.2010 12:02:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí