Jsme

Jsme

Anotace: Jsme...

Jak svědectví mrtvých očí,
z hlubin duše křičí hlas.
Točíme se na vzdušném kolotoči,
sudičky již střihly vlas.

V našich stopách Kain a Ábel,
hledali jsme poklady.
Našim smyslům vládne ďábel,
nejsme, nemáme své doklady.

Jsme něco co není,
hodiny co neodbíjí.
Jako slunce po setmění,
jako v pouští čas nás míjí.

Tichý šepot, melodie klavíru,
zní ukolébavka mámina.
Co všechno, ochoten vzdát jsi pro víru?
Když nástup se již začíná.

Volat Boha, není vhodné,
zradil jsi-li sebe sám.
Když do mě sám satan bodne,
s biblí v ruce usínám.

Jsme něco mezi sférami,
když pluješ řekou podsvětí.
Jsme svatými ženami,
co boží vodou se posvětí.

Až shůry zazní chrámu zvon,
ty dej svou oběť na oltář.
A budeš poté jako on,
ten nejneupřímnější lhář.

Naše barvy s černou se kříží,
proplétány bílou bavlnou.
Často nás na křídlech tíží,
když letíme savanou.

Jsme ptáci co lvy chrání,
vášeň máme na peří.
Jsme ti co se kříži brání
a ti lvi nám nevěří.

Hrajeme si s osudem,
z hadích kůží máme ležení.
A lepší už nebudem,
zůstanem v pevném sevření.
Autor Annwicca, 12.09.2010
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí