text

text

Anotace: no synopsis

Dlouho necháváš to na mě
nestíhám, nezvládám, nechci už
ten nůž
v hrudi mě tak bolí, že nevím
sním
utíkám před ničím
/hlavně pryč/

Vhání mi to slzy do očí
nekonečná pravda
jste krutí, zlomyslní, nevědomí
relativní
/to spásné nevědomí/
sebezrada
Autor child.of.saviour, 12.09.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí