Dnes už dobře vím...

Dnes už dobře vím...

Anotace: ...

Přestaň mi už lhát,
o to nestojím...
Že nemáš kde spát,
dnes už dobře vím...

Že máš v duši chlad,
z místa kde jsou mříže...
Vím i že máš hlad
a nesnášíš kříže...

Přesto při tě stojím
a moc miluji Tě...
Snad se trochu bojím,
ale nezradím Tě...
Autor Izza, 12.09.2010
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Kapka, CULIKATÁ, malá slečna, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za lásku tip

12.09.2010 22:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí