Záchrana

Záchrana

Anotace: v nedohlednu..

Sbírka: Kluzká láska

Ty víš
zkouším předstírat
do sebe
se zavírat

Točím se
v kruzích
a topím
v dluzích
pro modré nebe
že chci jen tebe

Od srdce s láskou
pirátskou páskou
slepené
bez tebe zlomené
Jen tma si vzpomene

Když se blížíš
otřásám se
v základu
a mozek?
Značně v rozkladu

Nikdo
mě nesmí zachránit
nemá tu moc

Jen ty
mě můžeš ochránit
přispěchat na pomoc
Autor Lioness, 12.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, Larey, Květka Š., CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sakra. Já jsem jí nechtěl číst ale nešlo to neotevřít a nedát ti Supertip!
Tak promiň, ale tohle se ti povedlo jako už dlouho nic ne! ;)

13.09.2010 18:27:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí