Pocit viny...

Pocit viny...

Anotace: (12.9.2010)nemáš právo mi nic vyčítat... nejsme "SVOJI"

už dlouho to je...
tak dlouho jsem necítila
takový pocit viny...

neznáme se...
a přesto jsem si k Tobě
zřejmě nějaký vztah
vybudovala...

bylo mi to líto...
celý den se topím v myšlenkách
přemýšlím...
co jsem udělala špatně?...

Ty?
uražený...
ozval ses po celém dni...
chceš, abych Tě litovala?
abych se Ti znovu omluvila?
i když pořádně nevím za co?
co jsem provedla?
jsem volná...
sama...
můžu si dělat co chci
nepatřím Ti...

...alespoň prozatím...
Autor B.a.r.b.a.r, 13.09.2010
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, Metcheque, Bíša, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí