Z PODPOSTELÍ VI

Z PODPOSTELÍ VI

Anotace: ...a budou další.

Sbírka: Z PODPOSTELÍ

***

"Špetku soli, prosím"

Ano zlato

"My si tykáme?"

Ne
myslej jsem sůl nad zlato
dáte si se mnou kávu
arabiku

"Pokud je stoprocentní"

Je

Tak na zdraví a Vaši krásu

zamotaly se nám ruce
pohled byl delší
moc dlouhý
pro paměť nekonečně nekonečný

A Lena ve své nahotě skutečná

Odcházela
chodbou bouchly dveře
ještě chvíli klepala na stěnu kuchyně
ťuk ťuk ťuky ťuk
ten zvuk nikdy nezapomenu

Zarachotily klíče

Ticho

ťuk ťuk ťu … sakra, jak to vlastně bylo

***
Autor WAYWARD, 13.09.2010
Přečteno 307x
Tipy 42
Poslední tipující: Quigleika, kroužek, jitka.svobodova, PIPSQUEAK, Holis, Jeněcovevzduchukrásného, Bíša, Gabrielle, TetaKazi, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle podpostelová řáda se mi velmi pozává

ST

13.09.2010 09:52:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí