pro ní

pro ní

Anotace: jedna oda na slečnu

ty si jedinná
o který sním
kunda spanilá
šáhnout si smím

ty si blonďatá
šukézní hvězda
hnědookatá
to se mi nezdá

středem vesmíru
pro mě jen ty seš
nemám já míru
ty to odneseš

fascninuješ mě
tím svojím stylem
a taky chceš mě
přikrejt svým tělem

moje zábava
páteční noci
skvělá povaha
dokážeš pomoci

s tebou usínám
zcela vypuštěn
potom odlítám
je to jako sen

ten tvůj sexy smích
a ty plný rty
když sou u úst mých
princezna seš ty

tímhle já končím
pro tě kotě tenhle song
kolem se točím
zabouchá ted gong
Autor ostuda lidstva, 13.09.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no zas taková ostuda to není :) je to docela zábavný :)

14.09.2010 01:59:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí