Modré slunce

Modré slunce

Anotace: ...

Modré slunce
slunce
na obraze
jakýsi symbol
že jednou
budeme se mít blaze

Symbol naděje
že jednou bude líp
i když se teď nic neděje
je pořád pro co žít

Otisky rukou
na tom modrým slunci
koukneš na ně
vidíš čas
jednoduchý symbol
přitom
modré slunce
pohne s duší v každém z nás

Pár tahů štětcem
co tím chtěl autor říct
že měl hodně modrý barvy
a nebo taky vůbec nic

Třeba mu bylo jen trochu smutno
ale to je jeho věc
po tom ti může být putno
Autor Krpi Nika, 13.09.2010
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí