VSKUTKU

VSKUTKU

Anotace: ...

Konečky bouře tetují,
asfalt, který vydechuje páru,
co sráží do slz v kalužích.
To mraky zase litují
a smutek padá z nebe k ránu
a slzy rosy umírají na růžích.

To slunce bere jím život,
to síla tepla odpařuje poslední zbytek smutku.
Je to tak,má to svůj důvot,
VSKUTKU?

Neni to jen hra,
na život a na smrt
a co mi dva,
a co mi dva,
PRÁSK A DO MOZKU VRT.
Autor ZILA78, 13.09.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Pevya, Elisha, efeeez
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, neobyčejné verše. Líbí se mi.

14.09.2010 17:30:00 | Pevya

Zajímavé!

13.09.2010 18:37:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí