Myšlenky prázdného večera

Myšlenky prázdného večera

Anotace: (vykopávka někdy z roku 1999)

Jsem jako anděl
anděl bez křídel
cítím touhu
odletět
že bych chtěl
V řece vidím
odraz své bledé tváře
čekám na znamení
co mi cestu ukáže
Myšlenky v hlavě
zmateně mi tam krouží
jsem člověk
co snad po životě netouží
Ve své mysli
držím osud svůj
jedno Já mi říká - skoč ze skáky
druhé šeptá - stůj
To vítr
hraje si s koruny stromů
kde najdu sílu
od skály vrátit se domů
Ani ve slabikáři
v knize co číst nás učí
není zmíňka
že život miluje i mučí
Co je silnější
naděje či sen
co je delší
noc a nebo den
Život...
život je dar
někdo se nad ním pousmál
jiný zaplakal
A já nevím
jestli brečet
nebo se smát
jestli má to cenu
s životem
dál se prát
Ptáci na obloze
mají důvod
proč tu být
kde je ale ten můj
proč žít
Kdo odpoví na myšlenky
snad ten
kdo už jednou v nich čet
málo je lásky
spousty lživých vět
Autor Krpi Nika, 13.09.2010
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, vodnař, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí