Rytíř kaštanového smrákání

Rytíř kaštanového smrákání

Anotace: ...

Tajemný...
rytíři z kaštanového smrákání
tuláci zběsile na zvony dálav
vyzvání...
a ty mlhou zahalen
kráčíš v podzimních touhách
sám...
Autor Káňátko, 13.09.2010
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí