Zamrzlé 21. století př. Kr.

Zamrzlé 21. století př. Kr.

Anotace: ...modernizovaný paleolit...:D

zamrzlé 21. století před Kristem
je modernizovaným paleolitem
lovců krásných žen a
sběračů peněz v hotovosti
. . .
i oni uctívají matky plodnosti
pornografických časopisů
a líbí se jim mamutí ňadra
a vyvinutější hýždě
ve kterých schovávají své
pra-panictví dlouhých
oštěpů, které škrábou v rozkroku
bez pazourkových hrotů
. . .
politika jde ke dnu
kde podmořští archeologové
objevují staré kusé zprávy
a potopených vracích,
které mluví skrz
hliněnné střepy památečních amfor
. . .
i tito lidé
uctívají velký
panteon bohů
a nemohou si vybírat
. . .
daň se i v modernizovaném
paleolitu platí krví
a kdo přežije
ten může daň zaplatit
jako modernizovaný paleoliťan
. . .
zde zažitý pojem pračlověk
neexistuje a nahrazuje
se jménem celého
modernizovaného paleolitu
. . .
černí paleoliťané
nejsou osmahlí od ohně
při boji s božstvem
spalující síly
a černé paleoliťanky si
nezpůsobili úžeh od
spalující plotny
. . .
jsou pouhou analogií
romských kmenů
jsou to dříči...
v plodnosti dětí
. . .
v celkovém shrnutí
můžeme modernizovaný paleolit
prvních dvacet jedna
století před Kristem
označit za výdobytek
společnosti rozmanité
a ujeté na spoustě bláznivých nápadů
. . .
ale řekněte, bez nápadu
je v životě nuda
a paleoliťané na trh
přicházeli s mnoha
inovativními nápady,
které stály za mamutí hřích
. . .
a mamutí hřích je
cesta do p..ekla
. . .
nebo do jiné sféry
. .
každého čeká smrt
a každý zaplatí životem
.
i když v tom prvním
nemodernizovaném
paleolitu to platilo
s jistou pravidelností
.
a Věčná loviště
jsou plná duší
pračlověků i paleoliťanů,
které spojuje poslední fáze vývoje
homo sapiens sapiens,
kdy se sobě zpříma dívají do očí
bez robustních nadočnicových oblouků
v míšení myšlení
.
a rozumí nedorozumění
mezi sebou
Autor Tomáš Přidal, 13.09.2010
Přečteno 308x
Tipy 20
Poslední tipující: Jiná, Květka Š., dream in emptiness, jitka.svobodova, Psavec, Bíša, Gabrielle, Myghael - the Lord of Absurdity, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé odstavce bych vypustila.. začátek a konec super ;)

14.09.2010 09:09:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí