Růžové brýle v reálném ránu

Růžové brýle v reálném ránu

Anotace: Blud rána...

Nesedí ti žádné
růžové brýle,
ani žádné...
jiné !

Přes tvůj pohled
filtruje mlha
nad ránem
sluncem zalitá....

To ptáčkové zpívají,
ranní rej...
ty na lavici usedáš
a....Muziko hrej!

Malebnou píseň
červánků pochod
to modravé ráno...
je jen přechod !

Reálné ráno !
Škaredé nádraží
Do práce pospícháš
v otěžích...
Autor v.hercik, 13.09.2010
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiparo, Gabrielle, Bíša, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pořád dokola:(

14.09.2010 06:59:00 | CULIKATÁ

A zítra zase... a zase

14.09.2010 00:19:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí