Anděl

Anděl

Anotace: jsi tady a já tam...

Jsi tady a já tam.

Líbáme si tvář
a objímáme dušičky.

Snad jen v myšlenkách,
ale jak silné to je.

Věříš na anděly?

Ty jsi totiž jedním z nich.

Pro mě,
možná pro tisíc
dalších duší.

Ale jsi tady
se mnou,
já cítím tě
na každém kroku.

Síla dvou lidí,
síla víry a snů.

Magická moc,
zlatavá nit,
slunešní třpyt
a silné lano,

probouzím se
a probouzíš
se s nimi
každé nové
ráno.

Ledový klid a nadhled
prostoupil naše těla,
do našich schránek
snových
nedostane
se ani
jedovatá
včela.

Děkuji, že jsi.
Autor jerabina, 14.09.2010
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: devcatko z jetele, Skalsky Pavel, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí