Múza

Múza

Anotace: A když vás Múza přestane líbat na čelo...

Má Múza,
jen jako obláček mlhy
mezi prsty
utekla mi

Dál utíká pryč odemne,
dál hraje si na schovávanou,
dál mučí mě,
že nevím co...

Mou Múzou
růžové rty, hluboký pohled, černé vlasy
krásný obličej,
co nemění se
je mou Múzou, která stagnuje,
je mým prokleím, které čeká,
je mou láskou, která padá
na dnou

Stejná slova
jeden cit,
stejná Múza
trochu víc
stesku

A když jde spát
v ruce klid,
není o čem blouznit,
když odlétá

Má Múza,
jen raní rosa a zpěv ptáků,
trocha smutku
na rozloučenou...
Autor Morsia, 14.09.2010
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, efeeez, Květka Š., Babu-ssi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí