Noční můra

Noční můra

Anotace: A ještě jedna noční můra...

Na strop se podívám
peřinu ke krku dám
to vždy když usínám
čekám co bude se zdát
bojím se, já nechci spát!

Na strop se podívám
zčernalý lustr nade mnou krouží
pomalu zavřu oči
proti spánku se bouřím
marně!
Na strop se podívám
zjistím že ležím
na dně!
Nade mnou hrdlo
skleněné lahve!
Něco mě studí, ne není to sníh
to hrdlem lahve mě polívá líh
a já ho polykám, neslyšně naříkám
a já se zalykám, očima zamrkám
prudce se posadím a zařvu
Dík!
To budík
ze sna mě zachránil.

Na strop se podívám
peřinu ke krku dám
to vždy když usínám
čekám co bude se zdát
bojím se, ne já nechci spát.

Na strop se podívám
zčernalý lustr nade mnou krouží
pomalu zavřu oči
proti spánku se bouřím
marně!
na strop se se zadívám
zjistím že ležím
na dně!
nade mnou hrdlo
skleněné lahve!
něco mě studí, ne není to sníh
to hrdlem láhve mě polívá líh
a já ho polykám, neslyšně naříkám
a já se zalykám, očima zamrkám
a chci se posadit, zakřičet velké dík
ale nic neslyším, zradil mě budík.

Líh už mám po lokty
já cosi svírám v dlaních -
krabičku od sirek - škrtnu a líh
změní se v plameny,
výbuch mé srdce umlčil.
Chci zařvat dík,
ale i budík ztich
tikot i tep pohltil hořící líh.
Autor Babu-ssi, 14.09.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juuuu :D Už se nemůžu dočkat večera a duhovýho snu! :) Kujííí :)

14.09.2010 13:29:00 | Babu-ssi

To né,to by bylo strašné!Asi Ti pošlu raději pro potěšení mobilovou kytičku a pár duhových snů,ju?:)*->

14.09.2010 13:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí