KDYBY!!!

KDYBY!!!

Anotace: ....

Slunečnice houpou hvězdy,
s červánku kane víno,
rezavé a silné,
jako oheň.

A ty za mřížemi,
pozoruješ tu nádheru,
jak zapadá a zraje.

Mohl jsi být král,
tetˇ nosíš rolníčky,
Bláznem……
ses stal.

Kříž nad postelí,
A bible,
pár fotek a vzpomínky,
jaké to mohlo být………kdyby!!!
Autor ZILA78, 14.09.2010
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Haminka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí