bez názvu

bez názvu

Anotace: a bez anotace

Se smutnýma očima
já pozoruji svět
V srdci a duši to hrozně bolí
chtěla bych vrátit čas zpět
Ale vím
že čas vrátit nejde
a ten fakt
je jako nůž v těle
Já miluji tě stále
a z očí už zas mi leje
Ta bolest hrozně mě svírá
cítím jak schází mi křídla
Tak řekni...
co mám ještě udělat
Prozraď...
co ještě mám ti říct
aby sme dál mohli se milovat
aby sme měli k sobě ještě blíž
Autor Krpi Nika, 14.09.2010
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Haminka, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí