K O R O N E R

K O R O N E R

Anotace: ... empatické pocity noci.

***

Koroner předběhl událost
načmáral exitus
a dost
viděl ty oči prahnoucí prázdnem
těch patnáct let
trpěných hladem
po lásce po otci zrození
dala mu ústa ruce i krásnou tvář
ještě jí zbyla
druhá polovina
těla
hlava plná snů

jen blbě

blbě vycházela kopretina
jak ptáček bez ptáka
vajíčko množí
zbytky svých zážitků
do kůže vloží
krabaté
v rakvi se obrátí ke dveřím spí
pro prince princezna
ta se však nenosí
zas svítá do práce
v naději
Pane Bože … přece jsi

***
Autor WAYWARD, 15.09.2010
Přečteno 277x
Tipy 28
Poslední tipující: Quigleika, jitka.svobodova, Holis, Gabrielle, PIPSQUEAK, Bíša, hašlerka, isisleo, j.c., Elisha, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..přežíváme svou smrt
jak kopretina pod koňským kopytem..
***
Jiří senior

15.09.2010 18:44:00 | j.c.

každej z nás
je svým koronerem
ať berem sílu
kde berem
sami k sobě jednou ..přijdem.

ST

15.09.2010 16:23:00 | Mbonita

ano je..v každém z nás..

15.09.2010 10:27:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí