Degustátor

Degustátor

Anotace: jsme to, co jíme

Degustátor

Vím jak chutnáš
Stravuji tě
Když už nekřičíš

Cítím tě na jazyku
Jak na něm
Tančíš

Tolik chutí
Tolik možností
Tolik omáček

Za svitu svíček
Podávají se chody
S oblohou

Na stříbrném servisu
Se sklenkou červeného
Připíjím ti

Romantická večeře
Kdy jsme jen ty a já
A já jsem ty

Na stříbrném podnosu
Odráží se světlo svící
Odkrajuji plátky masa
Z vynikající pečeně

Jsi chutná
Po všech směrech
Křehká kůrka na povrchu
Šťavnaté maso uvnitř

Původně tak nedokonalá
A po hodině
Strávené
V troubě
Jsi tak delikatesní
Autor Jesper, 15.09.2010
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem mě pobavila, vzpomněl jsem na Mlčení jehňátek.

15.09.2010 13:16:00 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí