MOC A ZLO

MOC A ZLO

Anotace: ....

Sbírka: PEKLO BODLÁČÍCH HLAV

Dejte mi moc
a zničím touhu po moci.
Nechci moc,
jenom pomoci.

Máme vlastní hrdost,
kterou nahrazujeme drzostí.
Ale tahle hrdost,
není drzostí.

Neumíme se usmívat
a věci ztrácejí pojem.
Tak ne nechme umírat,
tenhle poslední dojem.

Lidská touha,
nezná mezí.
A to zlo,
kdy zmizí.
Autor ZILA78, 15.09.2010
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Psavec, jedam, Elisha, j.c.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlo nezmizí, jen se dokáže nebezpečně skrývat...
***

15.09.2010 18:37:00 | j.c.

super - první sloka je grandiózní

15.09.2010 18:37:00 | Elisha

Protože jsme bohužel kreténi, tak nezmizí*st

15.09.2010 17:07:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí