Za snovou dobou

Za snovou dobou

Anotace: ..

Sbírka: Noci duhové

Za deset okamžiků
sedm vět

a jiným směrem se točí svět

Za stejnou dobu
dvacet podívání

a každé k zulíbání

Za třicet dní
jen pár náhodných setkání

a pokaždé ohně zaplání

Za celé setmění
a celou noc

upadám ve sny..

Tak přijď mi
na pomoc!
Autor Lioness, 15.09.2010
Přečteno 269x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Zasr. romantik, Bíša, Mbonita, zelená víla, Psavec, Květka Š., Larey, WAYWARD, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí