Sen

Sen

Anotace: básnička, kterou jsem vymyslela jen tak :-), jak se vám líbí?

Sen
Už slunce k západu mizí,
nastává ten krásný čas,
magie plný, žádných iluzí,
pořás se vrací a je zde zas!!


Kmitá nad námi elf snů,
půvabem radosi i smutných slz,
pro někoho může být svět plný psů,
projde každým skrz.


Na obloze se jeví soumrak,
vysilá signáli každému z nás,
nebe už nešpiní ani jeden mark,
tma se šíří už skoro po pás!


Krásnou noc prožij,
spi, nejkrásněji, sladce,
pořádně si to užij!!
smaž stopy po každé hádce.


Elfka se nad námi znáší,
tancuje ladně,
sny přináší nám dlaší,
nechová se chladně
Autor Jasmína Večerní, 15.09.2010
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: robbiP
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí