Z O D I A K

Z O D I A K

Anotace: ...neřešte to.

***

Pod zdí

mrtvé hodiny......úpí

…..........................s pí času

průnik mrazivého tepla
hekla
zavřela otevřené
…..........................né že ne
jo

stejně má...............raději mne
opitého
na moll laděného...hrát

ho
…...........................ho už ne
nebo jo
to ví jen on ona a to

zodiakem svět nekončí

otevírá otevřené

***
Autor WAYWARD, 15.09.2010
Přečteno 262x
Tipy 22
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, Holis, Gabrielle, Psavec, PIPSQUEAK, Bíša, hašlerka, Hazentla, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí