Žití

Žití

Anotace: ...

Život z čistého papíru,
tvůj útržek na míru.
Dle libosti si na něj piš,
nakresli o čem sníš.
Avšak na lidi si pozor dej,
někdy podávaj si s volem ruce.
Pak řvi, pak si klej,
přetrhnou tě rádi v půlce.

Počmáraj ty tvoje stránky,
poskvrní je černé kaňky.
Proto,když ti na ně někdo mákne,
tomu volovi se jedna flákne.
Ať pozná, kdo je tady pán,
ty piš a žij dál...
život, jenž byl ti dán.
Autor Shans, 15.09.2010
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí