Up to the stars...

Up to the stars...

Anotace: ...člověk pořád před něčím utíká. klidně i celý život...

Nahoru ke hvězdám
Za svými nesplnitelnými sny
Kterými se snažíš
Trošku obarvit
Své šedivé dny

Nahoru ke hvězdám
Láká tě vůně dálek
Zase máš chuť
Na další džbánek
Je někde další život

Nahoru ke hvězdám
Tam kde žijí jiní lidi
Možná horší, možná lepší
Snad se to doví
Generace po nás

Nahoru ke hvězdám
Dívám se dál a dál
Zasněný pohled
Kterého se nikdy nevzdám
Další kousek do sebe zavdám

Nahoru ke hvězdám
Pohled na tu krásnou zář
Co dodává ti sílu
Když nechceš vzpomínat
A minulost pořád otvírat
.
.
.
Ale tomu se prostě neubráníš
Asi tak jako tomu pocitu jít
Když chytne tě ráno sraní
Autor JohnyD., 15.09.2010
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: fialová, Chancer, dream in emptiness, Niky88, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale v tom právě tkví ten smutek, ta nenaplněnost života..že utíkáš, namísto toho, abys přijal změny. Já vím, je to vojna...jinak ten konec mě celkem dost pobavil :-D

17.09.2010 19:05:00 | Chancer

tím koncem jsi to zkazil.. je hezky, ale do jine basne se hodici..

17.09.2010 09:29:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí