Hlavou v oblacích

Hlavou v oblacích

Anotace: *

Zpěv ptáků za okny
slyším věčně znít,
tahám sobě za lokny
už nechci,
nechci tady shnít.

Mít tak křídla jako pták
nelámala bych si hlavu,
jak se vznášet do oblak
jen tak tiše,
bez pardónu.

Na nevyjasněné obloze
vidím rozpětí křídel,
v uších mi zní neblaze
že točím se,
jak nějaká hřídel.

Jsme jen banda líná
nevděčná to holota,
jeden k druhému se upíná
jak řešit problémy,
každodenního života.

A tak padám na matracích
pokácena tmou,
tiše hlavou v oblacích
každý večer,
každou minutou.
Autor Joyo, 16.09.2010
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí