DIAGNOSTICKÉ CENTRUM

DIAGNOSTICKÉ CENTRUM

Anotace: ...klídek.

***

… tak šílenci říkáš
šílený smích v blázinci si dovedu hravě představit
odráží se od zdí zpět
do uší zmatených větrem polednic
na půl přesně v poledne
vylézají jídlonoši čekajíce na zbytky
pro zvrhlé psy
uvázané napospas oddanosti svých pánů
knedlíky s snudlema a kompot borůvkový
vetřený do polstrů komnat
pěti prsty
olízaných moučníků z podlahy jistot
že nepadáš v letu rozmáchlých křídel
s voskovými výstuhami pravdy po předcích
vzadu spoutaný k poslušnosti
místo lehni zůstaň
opuštěná žárovka a rachot zámku
z druhé strany v předpokoji
zůstáváš neopuštěn
sám s injekcí v podbříšku

***
Autor WAYWARD, 16.09.2010
Přečteno 312x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, NikitaNikaT., zelená víla, hašlerka, Mbonita, Psavec, šuměnka, Lota, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ano, fakt suprovka až mě trošku mrazí... snad to dělá samotný závěr. ST!

17.09.2010 14:51:00 | NikitaNikaT.

super věcička.. st

16.09.2010 21:41:00 | zelená víla

co říci
nedáváš pravdu
po lžíci
ale po litrech
dech jen lape sám po sobě

...úžasné básníče
ST

16.09.2010 19:57:00 | Mbonita

neskutečný...
chci říci - neskutečně skvělý vodopád
reality
sepsaný do pár vět v souhrnu s city!

16.09.2010 14:55:00 | šuměnka

...klídek...budiž!!!

16.09.2010 11:30:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí