Křídla

Křídla

Anotace: ...

Sbírka: sbírka

Jen mávej křídly, mávej dál!
Vždyť jsi volný tak co bys stál?!

Patří ti celá obloha,
je darem přímo od boha!
Tak proč bys jenom stál?!

Čeká ne tě celý svět!
Jeden krásný dlouhý let!
Jen tam a nikdy zpět.
Pročpak bys jen stál?!

Na co je ti zázemí?
Když pírka leží na zemi,
protože ses bál...
Autor zdenk, 16.09.2010
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí