Staří

Staří

Anotace: Jsem našla v sešitě, mírně dětské jako vše. :-) Nespisovné, ale což. :-)

Od smrti nás jen krok dělí,
byli jsme asi příliš smělí.
Nezvládli jsme co jsme chtěli,
ležíme na smrtelné posteli.

Naše staré vrásčité ruce,
neudrží ani pulce.
Kolem nás se stahuje dým.
už nepomůže nám záchranný tým.

Otevřeme oči, kde to jsme?
Co tu děláte pane Kosme?
Zemřeli jsme, naše těla tlí,
ale duše na nebesích spí.

Do hrobu naše těla nesou,
hlasy se všem Bůh ví proč třesou.
Slzy kanou po tváři,
naše duše zazáří.

Všichni lidé kolem nás,
mají nadpozemský hlas.
Vidíme je oni nás ne,
zábava tu jenom vázne.

Nudíme se to je šok,
nepozřeme už žádný mok.
Autor Kostrant, 16.09.2010
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí