TMA

TMA

Anotace: Nápsáno v roce 1997.O rok později zhudebněno.

Údery tmy,
jež berácí na šedivé dveře.
Tak se pohni ,
ona do vnitř se deře.

Dveře se rozletí
a tma se rozlije do šedivé místnosti,
veškerou jistotu v tobě pohltí,
z největší radosti.

Zahnala tě do rohu,
ze kterého tě nepustí.
Vybrala ti smrtelnou polohu
a vnitřně tě trhá na kusy.

Napadá tě jen myšlenka černá
všechno to vzdát.
Šance na život je jen jedna,
nepokoušej se jí brát.

NÉ.....nebudu ti lhát,
život neni vždy krásný.
Tak vstaň,vzchop se
a tu tmu v hlavě zhasni!
Autor ZILA78, 16.09.2010
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí