Jiná

Jiná

Anotace: ...

Rozprostřená mezi květy v nekonečném vesmíru. Obrazy hvězd, paprsek zlatý, nahá oděná v kašmíru.

Obklopena neznámou silou, v poutech hledí do dáli. Činy slova v jedno splynou, krvavé růže do moře spadaly.

Mrtvá schovaná pod pavučinou nití, bez svodů a vábení. Z ledových očí měsíc jí svítí, tisíckrát tvář svou promění.
Autor mamiha, 16.09.2010
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí