Hledám

Hledám

Anotace: ...už dlouhou se nemůžu najít...

hledám štěstí v drogách a chlastu
aspoň chvíli jsem pak šťastný
hledám štěstí v drogách a chlastu
tohle mi nikdy nebylo vlastní

hledám zábavu v kuličce a světýlkách
co tam asi najdu?
hledám zábavu v kuličce a světýlkách
jak daleko zajdu?

hledám přátelé v chlívku plném sviní
těžko říct, kdo falešný je a kdo není
hledám přátelé v chlívku plném sviní
co je vlastně realita a co pouhé snění

hledám lásku, tam kde není
u lidí, co mě nemilují
hledám lásku, tam kde není
co všechno pro to obětuji

hledám sám sebe...!
Autor Henry Chinaski, 16.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: ratvasilis, Lexisa, ostuda lidstva, J.U. Ray, JohnyD., nella
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je boj, ale právě tohle mě baví číst. Má to hlavu a patu, nic těžkopádného, zároveň ne labilního.

18.09.2010 19:19:00 | Lexisa

hledání je dlouhá cesta
ale pak příjde jedna ze sta
co ukáže ti rozkoš tvojí
za kterou to všechno stojí

17.09.2010 23:50:00 | ostuda lidstva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí