Středověké písemnictví.

Středověké písemnictví.

Anotace: Z pohledu tužky od tempery.

V oblasti duhy zase se ptáš,
co šrámy z tuhy!
Jaký jejich dopad..
jakou váhu můžeš nést?

Zelené zlo,
ohněm zažehnuté mučení,
mnoho hlav, mnoho lidí,
hlavy lámané nad otázkou:

Co šrámy z tuhy?!
Co způsobí?

Neptej se a běž,
nebe ti odpoví.
Autor l'âme, 16.09.2010
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí