Jen tak

Jen tak

Anotace: ... některým lidem nejede vlak ...

Znám to? Toto? Ne, tamto!
Nemusíš se trápit, dám to.
Mé básně nemusí chápat každý.
Jen s tebou se miluji v „daždi“.
Pouze ty jsi pro mě ten pravý.
Stojíš při mně, i když ochuravím.
Po sté ti říkám, že nechci jiného.
Cítím v Tobě něco známého.
Po tisíci uslyšíš stejnou větu.
Jsme strážci dvou odlišných světů.
Znáš to? Toto? Ano, tohle!
Na Tebe vždy budu brát ohled.
Autor Inge, 17.09.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

17.09.2010 14:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí